Твоят лимит
наричаш
моята лудост.
Дишаш
в граници.
Знаеш, че
съм по-вкусна
отвъд тях.
Но те е страх
от непознатия плод.
Казваш, че
не ти е интересно.
Аз към него
отивам.
То ще си е там.
Не ме спирай.
Отказвам
да споря и да се сърдя.
Има достатъчно игри
и за двама ни.
© Андриана Спасова All rights reserved.