Mar 30, 2014, 10:49 PM

Липса 

  Poetry » Love
440 0 0

 

Отново танцуваш по моите нерви
като слънчево зайче по голи стени.
Cъбличам от себе си всички резерви.
Oстава това, що ти вече плени.

 

В очите ми тлеят два въглена скрити
зад фасада от ледена блудкава кал.
А пък устните няма моят блян да засити,
щом във теб не нагарча даже мъничко жал.

 

И гримът ми прикрива неуспешно желания,
що в душата се мъча аз до кръв да изтрия.
Не, не искай от мен да изричам признания,
щом не мога след туй пак при теб да се скрия.

 


© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??