Обама нямал към България никакви забележки.
Туй е на премиера една от бисерните му забежки.
Ние да не сме на САЩ протекторат,
че Бойко го е страх Обама да не го постави в мат?
Тъй банкянският Куислинг показа липса на достойнство.
И тоз командва лидера на българското войнство!
© Георги All rights reserved.