Липсваш до смърт...
В очите ми...
В сълзите ми...
Във вятъра в косите ми...
Липсваш до смърт в усмивката скрита...
В тъгата ми прикрита!
Липсваш до смърт в мълчанието...
Липсваш до смърт в диханието...
Липсваш в ръката протегната...
Липсваш във вярата, отнетата!
Липсваш до смърт в съня...
Липсваш до смърт и в деня!
© Цветослава Младенова All rights reserved.