Jul 31, 2007, 2:53 PM

Липсваш ми 

  Poetry
1002 0 4
Стоя на брега на морето
с надежда, че ще получа твоето писмо.
От теб написано, скрито в бутилка.
Гледам луната, а отражението й
е като примамлива пътека,
ако тръгна, дали ще те открия там.
Търся те в пясъка,
къде ли би се скрил?
Погледна ли луната,
сякаш виждам лицето ти...
очите... усмивката ти...
Погледна ли морския фар,
сякаш там пулсира твоето сърце...
Докосна ли пясъка...
усещам сякаш твойте ръце...
топли колкото него...
твърди и смели като скала...

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??