- Хей, липсваш ми!
Но дори и думите са безсилни,
за да изразят, че си част от състоянието на душата ми!
Като герои сме от "Приказки без край",
които ний сами си сътворяваме!
Събирай ги, и ги пази в "Замъка",
защото само там сме истински щастливи!
© МИСИЯ All rights reserved.