Липсва ми невидимото ти докосване,
Изливащо нежната ми поезия!
Палав лъч на усмивка - надмощие,
Свличащ тегоби, изсипващ амброзия...
Вълшебства неземни, щракнати с пръсти,
Акорди прозвъннали с тъгата на залез...
Шепот на устни - плод недокоснат...
Милвана песен, дар подарена...
Съчка попукваща топло в огнище,
Еленова стъпка, бистра водица
Глътка да глътна дано се отприщи
Ангелски глас - полет на птица...
© Жанета All rights reserved.
Палав лъч на усмивка....................