Липсваш ми като дихание.
Като лист отлитащ от дървото си.
Като вълна откъсната от дълбините си.
Като старец копнеещ младините си.
Липсваш ми като страдание.
Като росата в пролетните утрини.
Като дъжда в есенните сутрини.
Като Венера в слънчевите изгреви.
Липсваш ми като обещание.
Като въздишката след всяко изпитание.
Като надеждата във всяко съзерцание.
Като вярата във всяко упование.
© ДИВИЯТ КОН All rights reserved.