Сега те няма тук при мен, боли в сърцето ми.
Сега те търся в спомените си, а ти си някъде навън -
под синьото небе си, една звезда от него си.
Но щом падне нощта ще те видя в ярка светлина,
ще тръгна с илюзиите си,
за да се срещна с теб - с най-красивата звезда в живота ми.
© Георги Атанасов All rights reserved.