Кажи ми нещо...
Просто усмихни се...
Аз друго не желая...
не намирам смисъл...
А повече поискам ли, отново ще загубя...
Не искам сложни обяснения, игри на думи, високопарни фрази, на глупави и подли обещания, защото те не са ми нужни...
На мен ми стига само да те виждам, защото по-добре е да те нямам, отколкото жестоко да ми липсваш!
© Виолина Атова All rights reserved.