Отронен лист. Въздишка лека.
Мъгла. Река. И тишина.
Отронен лист. Прегръдка мека
Пореден лист. Слана. Земя.
Откраднат лъч и вятър хладен.
Небе със цвят на карамел.
И бряг кафяв. Далечен. Влажен.
Платно. Графит. И акварел.
Тъга и радост. Миг възхита
Сълза. Усмивка. Самота.
Отронен лист. Надежда скрита.
Откраднат лъч от нежността.
© Анелия Тушкова All rights reserved.
Получаваш искрените ми поздравления, Айра!