Mar 4, 2010, 11:08 AM

Лист и химикалка 

  Poetry » Love
502 0 0

Останала единствено с това...
мастило, лист хартия, два.
Сгушена отново съм във мрака, питам, скитам и те чакам.
В сън потъвам уморена,

след сълзи и мисълта от теб пленена.
Утринта посрещам със фалшивата усмивка
и отново лист и химикалка

ръководят поредната написана молитва.

© Атина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??