Нямам думи, листите са празни,
в редовете се гони самота.
Чувствам ударите безпощадни
на мойта зла съдба.
Сърцето ми в паяжина се оплита,
в него любов и омраза се преплитат.
Паяжина на чувства опасни,
на моментите със теб болезнени и прекрасни.
Как за тебе да се боря,
като ти от борбата ме отказваш,
че не ще я оставиш ми показваш.
Какво за тебе още да сторя?
С какви ли сили за любовта ти да се боря...
© Ели All rights reserved.
Пиши!!!