Сивотата на деня
пречупи се
през призмата на есента,
превръщайки се
в топла приказка.
Листопад от мечти –
огнени като слънцето –
танцуват с вятъра
по асфалта.
Листопад от мечти –
шарени усмивки,
влюбени в прощалните песни
на лястовиците...
© Мартина Вичева All rights reserved.