Oct 11, 2014, 8:08 PM  

Лодката на любовта 

  Poetry » Love
472 0 0

Край лодката - море - безкрайна шир.

В нея сами сме в цял мир.

В нея има болка и тъга,

но и много красота.

 

Само смъртта може да ни раздели.

Дори когато няма те, в сърцето ми си ти.

Носи се лодката в морето,

над нея - хиляди звезди в небето.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??