Пътят е кален и хлъзгав,
залитам и падам в калта,
но бързо след туй се изправям,
с усмивка поглеждам света.
Какво от това, че съм лоша,
има по-лоши от мен,
да бъда добра не е късно,
и да имам живот подреден.
До вчера отстъпвах пред всичко
и губех любими неща.
От днес ще решавам самичка
и ще бъда щастлива жена.
© Мария Мирчева All rights reserved.