Лошият човек нощем
крие се под керемидите!
През деня прегръща ви
с усмивка...
тайно стиска злобата
във джоба!
Лошият човек
се познава по смеха
каквото и да кажете
(дори и глупост)
той се смее, истерично!
Лошият човек обикновено е красив
по рождение целунал го е сатаната!
майка не признава този дявол.
Търси лесна авантюра
и ако може някой
да прецака!
© Христо Манчев All rights reserved.