Oct 6, 2017, 12:33 AM

Лошо ли е 

  Poetry
335 1 3

Казват... Добрината лесно се наказва.

Тя е крехка и боли!?

Бързо чупи се и става...

Скрап във техните очи.

 

Добрината казват, била и чуплива.

То и с злото е така,

то родено е от завист...

И го крият зад гърба.

 

Лошо ли е да помагаш!?

Мисля че не е... Но пък злото

лесно го създаваш,

и не наранява теб.

 

Болно ми е... Казвам си тежи ми.

Болно ми е... от предателство боли.

Казват добрината лесно се наказва.

Счупиш ли я повече не я търси.

 

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Веси хубава събота и неделя!!!☺☺☺
  • Хареса ми, Ачо! Някои казват, че няма ненаказано добро..., но човек носи добрината в себе си и тя не може да бъде унищожена. Поздрави!
  • Много благодаря Приятелю!За мен е чес!!!
Random works
: ??:??