Не се разбирате,
спите в отделни легла,
децата ви пият,
нямате достатъчно късмет
да спечелите себе си,
"не може да е само това",
пише отвътре на черепите ви,
а дните стават все по-малко,
дните стават все по-малки,
за разлика от тъгата.
© Ивона Иванова All rights reserved.