Jan 24, 2009, 10:44 PM

Love is a mistake 

  Poetry » Love
768 0 0

Любовта е грешка във очите ти,
заспали чувства в зимната картина
и съмнение...
Времето - спряло.
И перото, вече изхабено,
не докосва листа снежен на мечтите ми.

Тихият шепот на сълзите
застива по влюбените страници.
Призрачни желания изгубват цвета си.
Заспиват въздишките...
Обичах те...
В оранжевите облаци на утрото.

© Паулина Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??