Жени се снимат с кучета и котки...
И снимките им в интернета плуват...
Любимците лежат във скута кротки
и често на заспали се преструват...
Жените пък не искат да заспиват -
с любимците във скута търсят нещо.
И търсейки... внезапно те откриват
мъже, които искат ги горещо...
Жените пишат и им отговарят...
И става изведнъж така горещо!
Те стават и прозорците разтварят
И казват си: Да тука има нещо!
Но НЕЩОТО внезапно си отива...
Жените плачат – котките се будят
и питат се какво ли пък отсреща
жените кара да ридаят лудо....
Жени си лягат с кучета и котки.
Компютърът до тях с екрана свети.
Те чакат!
И в съня си,
спящи кротко,
сънуват как завръщат се мъжете!!!
© Георги Ванчев All rights reserved.