Колко много жени се изтягат
в жегата на интернета
А пък времето бяга ли, бяга
и годините бавно си кретат...
Колко много жени са полегнали
по дивани и канапета
Съжаляват ли че са посегнали
към дебрите на интернета...?
Колко много жени гледат само
от екраните светлосини
със заголена гръд или рамо...
Но със прикрити години...
Колко много жени!... А мъжете
се напъват и мускули шават...
Сякаш цели от бронз са излети!
И готови са всичко да дават...
Колко много жени и мъже,
колко много девойки, момчета!...
А усмихнат, със тънко въже,
свойта мрежа плете Интернета...
© Георги Ванчев All rights reserved.