Менят се навън светлините,
покой обещава нощта,
над Ловеч са ярки звездите,
блестят с красота над града.
Припомням си първата среща
със тебе във нашия град
и юлската вечер гореща
ме връща години назад.
Във спомена виждам реката
и сините твои очи,
разказва ми пак тишината
за тези отминали дни.
Обичам да мисля за тебе
и зная, че помниш ме ти,
във Ловеч и в спрялото време
са всички красиви мечти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.