Вдигат се наздравици -
Партито е само за избрани!
За финансови пиявици,
и за скъпо даващи се "дами".
За политици народопродажни,
за журналисти, удобни подлоги,
за предатели важни,
за съдии с откриващи дупето тоги.
Уиски, пури, усмивки студени,
всичко тук е като маскен бал,
а пък килимите от кръв са напоени -
Приветства всички домакина - канибал.
*****
Наздравиците стават все по-чести,
а партито завихря се в купон.
Духовно го подгряват скъпите "невести",
и всеки тост е отговор... на народен стон...
14.10.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.