Луда е!...
А се усмихва...
(като малките деца се сгушва
и, усмихната, в блажен сън се унася,
кротко заспива...)
Луда е!...
И никому не се обрича...
(Свободна е,
лети във всичкото -
досущ на птиците...
И е щастлива...)
Луда е!...
И й харесва!
(Хубаво е там, сред дивите...)
Луда е!...
И нищо не й липсва -
има себе си...
Това е всичко!...
(Всичко нужно,
дето нямат разсъдливите...)
Луда е!...
Така е лесно
и се свиква!...
Красиво е,
красиво...
Където и да иде...
Защото е луда...
© Лилия All rights reserved.
има себе си...
Това е всичко!...
Достатъчно е!
Поздрав!