Понякога се чувствам луда.
Луда. Стоя и ти говоря наум.
И си представям как ме слушаш
и после как ме гушкаш.
Луда ли съм?
Понякога вървя по улицата
и ти говоря, дори ти се карам понякога.
Но накрая винаги те обичам.
И си представям как ме целуваш.
Луда ли съм?
Понякога, преди да заспя, си казвам наум
''сладки сънища, обичам те''
и си представям, че си до мен
и ме целуваш за лека нощ.
Луда ли съм?
Понякога, докато си мия зъбите,
вземам първо твоята четка,
за да сложа паста, а теб те няма.
И я връщам и вземам моята и това ме натъжава.
Луда ли съм?
Понякога, както примерно сега,
не спя. Почти 4 сутринта е,
а аз не спя, а пиша и пиша.
И си мисля за теб.
Луда ли съм?
Понякога гушкам възглавницата,
мислейки, че това си ти
и така заспивам. Без теб ми е трудно.
Да заспя, да си мия зъбите, да вървя.
Без теб ми е трудно да живея.
Луда ли съм?
© Грета Ганчева All rights reserved.