Луда любов
Луда любов, озарила нощта!
Бие сърцето ми само за тебе…
Луда любов като чудна мечта
спира при мен в омагьосано време!
Луда любов и безброй светлини!
Мракът в нюансите тъмни пулсира…
Луда любов и във нея си ти –
пристан душата ми в тебе намира.
Огнени чувства смущават съня –
луда любов като вино опива!
Вънка изгрява далечна звезда,
тръгва към мене и пътя намира.
Шепне ми с чувство пак жълта луна.
Луда любов ми целува косите!
Луда любов – цветове, красота!
Сменят се лудо и нощите с дните…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.