May 17, 2007, 12:41 PM

Луда пеперуда 

  Poetry
1463 0 21
Знаеш ли, че аз съм страшно луда?
Луда, като нощна пеперуда,
дето като види силен пламък -
хвърля се към него като камък...

Денем непорочно медитирам,
ала нощем... за любов умирам
и със танц безумен оживявам...
Всеки пламък диво обладавам...

Някой път изгарях си крилете...
Поотделно. Никога и двете...
И отново в бала на живота
впусках се на пълни обороти...

Шарките ми са зарасли рани
в блудни нощи, от любов пияни...
Всеки белег ми е скъпоценен -
спомен от любовник... предпоследен...

Споменах ли, че съм адски луда?
Луда, като нощна пеперуда?
И от толкоз пламъци горена,
като Катана съм закалена.

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??