Feb 2, 2006, 7:48 PM

Луди от любов 

  Poetry
1333 0 5
С тебе двамата, един за друг живеем....
С тебе двамата , един на друг се смеем,
Понякога и плачем двама,
Живота ни е малка, дива драма...


С тебе сме един за друг родени....
С тебе вечно сме засмени....
Понякога обаче си ми крив,
А живота ми е тъмно сив....


С тебе леко имаме проблем....
Ядосвам те, а ти пък си студен.....
Аз цупя се и киселея,
Но пак за теб единствено копнея....


С тебе сме критично луди,
Сърдита бях, но пак в мен събуди...
Едни скандални нещица....
Не бягай, само ми ела.....


С тебе ще лудеем цяла нощ,
Ще бъдеш ту добър, ту лош...
Накрая ще заспиме уморени,
Един до друг щастливи и сломени.....

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??