Jun 6, 2008, 9:13 PM

Луди старчета 

  Poetry » Love
1271 0 16
Вместо да се мразим - се обичаме...
Вместо да се любим - се отричаме...
Ту език ми пускаш, ту изплюваш ме...
Ту във мен се гушкаш, ту сбогуваш се...
Луди ли сме, к' ви сме, някой знае ли?
С Дяволи в души сме, но и с Ангели...
Старчета, ала  и пеленачета...
Трябваме си, да не сме сирачета...

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??