Нека не настъпи утро
не искам да отворя очи
Не искам да видя сивотата
на поредния тих, безжизнен ден
Лудостта е тежко бреме
докосне ли те ледената ù ръка
пръстите няма да те пуснат
Болестта ме заключи
в празна болнична стая
Животът си отива с есенното слънце
В съня аз търся своята утеха
В съня търся следи от своята усмивка.
© Нимфаеа Алба All rights reserved.