Jun 9, 2007, 8:49 PM

Лудост 

  Poetry
1003 0 4
Вярно - лудост е.
Но си е наша!
Вярно - невероятно е.
Но сътворихме го за миг!
Вярно - смахнато е.
Но заровихме душите си в една!
Вярно - поодраскани сме.
Но може би открихме вратата към нашата дъга!

© Гергана Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??