Лудост
Понякога нотите ми напомнят
за шоколад с лешници
и двойно кафе.
Кафето не беше за мен
аз си падам по сладкото,
но го опитвах от устните чужди
и ми харесваше.
Цигара догаряше бавно.
Усещах дима по врата си.
Някой си играе с косата ми .
И ми харесваше.
Нотите си бяха луди .
Шоколада с лешници.
А кафето двойно.
И ми харесваше.
© Мария Чонова All rights reserved.
за шоколад с лешници
и двойно кафе."
Жестоко!Поздравявам те!