Блести луната пълна на небето
Придружена от танцуващи звезди
Но самотна е като сърцето
Което тежко в мен тупти.
Дали ме чуваш там далеко
В края на голямото море
Или чуваш само ехо
Как гласа ми плахо те зове.
Аз шепна тихо в тишината
Търся те на всеки час
И погледнеш ли луната
Знай че гледам я и аз.
Може вечно да сме разделени
От проклетата съдба
Но помни че заедно сме осветени
От красивата луна.
Така ще бъдат наште срещи
Тайни и във самота
Пълни със мечти горещи
Несподелени във нощта.
Изпращам аз милувка нежна
На блестящата луна
И се моля със надежда
На теб да я изпрати тя.
© Луна Скай All rights reserved.