Откакто здрач навън настана,
в прегръдка сме се вплели...
двама.
Обсебени от ритъм страстен.
Мелодия, желание, напред,
надясно.
Целта за мен - да изкушавам.
Загатвам, жест, коварна съм.
Отдавам.
Отдръпвам се, далечна и показвам.
Ще те владея, мой ще си, ще те
наказвам.
Откакто здрач навън настана.
Във страстен ритъм с тебе...
двама.
Желание и страст, и нежност.
От дълго скривани копнежи.
Отдавам ти се.
В изневяра.
И моя си... и пак повтарям.
Напред, назад, целувка, втора.
А после... спирам да говоря.
Говорят страсти разгоряни.
Наказвани със въздържание.
Сега владееш!?
Не!
Владея!
Омайвам те, с любов ти пея.
Във незабрава – нощ вълшебна,
превръщам – първа, не последна.
Навън луна е. В страст танцува.
Звезди около нея плуват.
Едно мечтано единение,
желания, копнеж... вълнения.
© Мила Нежна All rights reserved.