Oct 5, 2007, 12:14 AM

Луната 

  Poetry
894 0 3
В този късен час,
сме двама ти и аз.
Нощ,звезди,луна,
мрак и пълна тишина.
Гледа ни луната,
как влизаме в реката,
плувам аз,а следваш ме ти,
луната вси по-силно блести,
най-сетне се осмели,
целуна ме из тайнствените води.
Само луната ни видя,
усмихна се тайно и ни завидя!

© Преси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??