Sep 15, 2019, 7:59 AM

Луната минутите ми отброява 

  Poetry » Love
404 0 1

Самотно куче

по пътя си върви.

А аз на пейката

съм седнала

и гледам

далечните звезди

и чакам, чакам...

Дали,

чакам падаща звезда,

за да си пожелая

с теб да бъдем заедно

или слушам

на щурците песента...

Но със сигурност

едно аз зная,

че те обичам,

че ми липсваш,

но до мен те няма...

А Луната пълнолика

по небето пак върви

и минутите ми отброява…

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Ангелче!
Random works
: ??:??