С пръсти нежно - погалѝ ме.
С целувки жадни - проучѝ ме.
Ще бъда твоя - прегърни ме.
С поглед див - накажи ме.
Над нас луната, нека се засрами.
По кожата ми, аромата ти, нека се разлива,
да настръхва, да иска, да има!
© Еленка Гишина All rights reserved.