Лунна долина,
разширява се през ден,
небосклонът поръсва я с топлота...
Последен пристан,
моряк с надежда
потеглил към долина магична...
Скитник устремен под звездите,
сам със своята душа крилата,
цвете в пустинните места...
Реве призивно прибоят на Пасифика,
фини илюзии обгръщат девствената долина,
слънцето току-що обагрило с нежна гама...
© Зузка All rights reserved.