Dec 25, 2015, 4:49 PM

Лунна любов 

  Poetry » Love
462 0 5

Луната ти намига дяволито,

палаво докосва те със сребърни лъчи.

В косите си заплита

цвят от падащи звезди...

По тялото ти пак ще нарисува

огнените цветове на любовта,

по устните ти ще танцува

разбудила в душата ти страстта.

Захвърлила небрежно настрани

роклята си от сребристи нощи,

в теб ще влезе с пламъка на влюбени очи,

които те обичат тайно още...

Луната ти намига дяволито,

тишината и отново те зове.

Къде се крие ти не питай,

тя отдавна е във твоето сърце.

 

20.12.2015г.

Мими Янева

© Mimi Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??