@
Ще ти отчупя къшей време от съня си,
с ефирна музика на Дебюси ще те посипя
и ще репетирамe небето в бързо темпо;
ти ще ме попилееш
(знам аз, че ще ме попилееш)
и с пицикато полка ще сновеш под кожата ми,
и ще хубавееш от дъждовете ми погълнати,
а любовта ни ще е покълнала,
(ти знаеше, че ще покълне)
между паветата.
Впиши ме на небосвода с нежна нота,
когато гълташ къшей от съня ми.
@
© Ангел All rights reserved.