Обичал ли си някога... Лунната жена,
която тихо стъпва в полумрака
и в изгрева на сребърната тишина
чувствата превръща в жива радост?
Която в храма на лунната си светлина
докосва всяка фибра на душата
и от дълбините ти на мисълта
мечтите ти обгръща с райска святост.
А в дланите на живата ѝ страст
бурно вдишваш аромата на живота,
защото никой не познава твоя свят,
по-истински от лунната ѝ обич.
© Дочка Г All rights reserved.