Лутащи мисли
В главица малка
мисли се въртят
и лутат се
в бездънна яма
и незнаят как
да се подредят,
за да могат
да ти кажат,
за да ти докажат,
че велик си.
Че в очите на таз глава
ти си принцът,
направил чудеса,
накарал ме да опозная любовта
и усетя обичта,
направил ме
най-щастливата жена
и майка на твоето дете.
© Анна Петрова All rights reserved.
С много обич за теб, прекрасна.