Mar 3, 2019, 8:19 PM

Лястовица 

  Poetry » Love
720 1 2

Лястовица

 

Да бях лястовичка малка

На прозореца ти да кацна аз

И гледайки те непрестанно, 

да треперя в захлас.

 

Зърни ме ти и погали ме, 

На теб ще позволя, 

Щом мръкне, прибери се,

аз търпеливо тук ще си стоя.

 

До безкрая аз ще чакам, 

без теб не искам да летя

Ти си моето гнездо, моят смисъл, 

Любов единствена, две души преплетени в една. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© М. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??