Aug 16, 2014, 8:03 PM

Лятна тъга 

  Poetry » Love
414 0 0

О, скъпа, тръгна си далеч от мен.

Наближава онзи тъжен ден,

когато блянът за теб и за рая

ще си отиде във безкрая.

 

Пак самотен съм аз.

О, мила, сетих се за нас -

как ме радваше тогава.

Но болката в сърце остава!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??