Едно момиче
в пясъка рисува
сърце за двама
с пламнало лице...
Едно момче
с усмивка се любува
на нейните треперещи ръце...
Залязващото слънце ги открива
там – на брега...
И милва ги с лъчи...
Една вълна
сърцето им изтрива.
А залезът
усмихнато
мълчи...
© Георги Ванчев All rights reserved.