Лятото към своя край върви,
но ние не трябва да тъжим.
Всеки сезон може да бъде един прекрасен рай,
щом ЛЮБОВТА в гърдите ни тупти.
За влюбените в живота в баровете денят и нощта безспирна са игра.
За тях няма постоянен адрес,
нито пък уютен и спокоен дом.
А на всяко ново място търсят те временен подслон.
Не е студено, когато при човек се подслоним.
И мигове незабравими с душите и телата си да споделим.
Не бива да пропускаме шанс на живота кратък да се насладим.
И с емоции върховни и чувства да се заредим.
Затова за идването на сезона шарен не трябва да скърбим.
Щом навън вали значи измиват се греховете ни човешки.
Природата ни учи как разнообразието да ценим.
А след като обичта е спътник навсякъде трудно ще сгрешим.
Тя е сила най-велика, смисълът на всичко е!!
Другарка най-ревнива навсегда би трябвало да е.
И онези, които са способни да обичат безгранично,
то за тях няма значение кое време на годината е!!
© Veronika Mihova All rights reserved.