Лято – морска песен, ароматен стих,
изгрев – рошав, весел в лятото открих,
с вкусове пътувам в плодов сочен влак,
мигове дочувам как порастват, как
бъбрят си вълните с пясъчния бряг
чувствам летен ритъм в синият им бяг,
смях потича лесен, и с наслада пих,
щастието слезе, с лято го попих.
© Милена Френкева All rights reserved.
The work is a contestant:
Самите думи ухаеха на лято. Виното беше лято, хванато в бутилка и запушено с тапа »