Jun 23, 2021, 12:01 AM

Лятно слънцестоене 

  Poetry » Landscape
346 0 2

В шест и трийсет и две
лятото придойде като буен поток,
полетял на възбог.


Насъбрал часове

като мъдър човек, стар и с бяла брада,
хванал нова звезда.


Всъщност - бяло джудже,
от лъчите чердже е изплело през ред.
В шест и трийсет и пет...

© Елия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??