Ранно утро, небето светлее,
от изток проблясват лъчи.
Изгрява зора, хоризонт аленее
и птичата песен звучи.
Кристална свенлива роса
целува със нежност цветята.
Под ясносините небеса
се носи от тях аромата.
В утринна прохлада
душата се пълни с наслада.
На път елате с мен,
ще бъде чуден ден!
© Василена Т All rights reserved.
Умееш да поднасяш радостни емоции, Василена! Винаги си заредена
позитивно! Поздравление и хубави събота и неделя!